SPLOŠNI POGOJI

Splošni pogoji

Prosimo, da pred uporabo spletne strani in spletne trgovine www.osterjezik.si (v nadaljevanju: spletno mesto) pozorno preberete Splošne pogoje poslovanja, saj ob obisku spletnega mesta, naročilu in nakupu izdelkov velja, da ste s Splošnimi pogoji v celoti seznanjeni in se z njimi strinjate brez omejitev. Pogoji veljajo za vse uporabnike spletnega mesta (v nadaljevanju: uporabnik) ne glede na njihov status.
Splošni pogoji so sestavljeni v skladu s predpisi s področja varstva potrošnikov, na podlagi priporočil Gospodarske zbornice Slovenije in mednarodnih kodeksov za spletno in elektronsko poslovanje.
Spletno mesto in blagovno znamko Oster jezik upravlja Urška Krajnc Vrbič s.p., Zaloška 269, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju ponudnik).

Podatki o podjetju

ŽENSKA IN POL

Urška Krajnc Vrbič s.p.

Zaloška 269

1000 Ljubljana


Davčna številka SI77306392

Spletno mesto Osterjezik.si gostuje pri ponudniku spletnih storitev Shopify Inc., ki zagotavlja elektronsko platformo za naše elektronsko poslovanje in omogoča prodajo naših izdelkov ter storitev.

Ažurnost podatkov

Ponudnik si prizadeva pravočasno posodabljati spremembe in skrbeti za pravilnost podatkov na spletni strani, zato za morebitne napake ponudnik ne odgovarja. Pridržujemo si pravico do napak v besedilih oziroma tekstovnih napak. 

Cena

Vse cene so v EUR, 22% DDV je obračunan.
Podjetje je davčni zavezanec. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Omejeno veljavnost imajo le izdelki, ki so v akciji. Te cene veljajo do odprodaje zalog oz. do navedenega datuma.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Navedene cene izdelkov lahko ponudnik spremeni brez predhodnega obvestila.